A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát az Adatvédelmi szabályzatunkban leírtak szerint.
A kosár üres

Vásárlás menete

Megrendelés, vásárlás:

A honlapon regisztráció nélkül lehet vásárolni. 

Rendelés:

A vásárlás során, az alábbi adatok megadása szükséges a rendelése leadásához: vezeték- és keresztnév, utca, házszám, irányítószám, város, e-mail cím, telefonszám; amennyiben nem természetes személyként vásárol a cég vagy szervezet neve, adószáma; számlázási cím (közterület, település, irányítószám), szállítási cím (közterület, település, irányítószám).

A webshopban található kiadványaink mellett található egy Kosárba gomb, melyre rákattintva a terméket a felhasználó a virtuális bevásárló kosarába helyezheti, ezzel kezdeményezheti a vásárlást.

Az oldal jobb felső sarkában folyamatosan nyomon követhető a kosarában található termékek mennyisége és értéke, illetve erre a sorra kattintva juthat el a felhasználó kosara részletes nézetébe, ahol tartalmát módosíthatja. Kosarának tartalma a böngészőből való kilépésig tárolódik.
A kosár megjelenítése gombra kattintva ellenőrizheti megvásárolni kívánt termékeit, azok értékét, megváltoztathatja a számlázási és szállítási címet, kiválaszthatja a szállítási módot.
Amennyiben a GLS futárszolgálatot választotta a szállítás idejéről SMS értesítőt kap.
A Megrendelés megerősítése előtt kérem, olvassa el az „Általános szerződési feltételek"-et, és jelezze egyetértését.
A Megrendelés megerősítésével fejezheti be a vásárlást, megrendelést.

Rendelés visszaigazolása

A Webáruházban sikeresen leadott rendelésről egy automatikus visszaigazoló levelet küldünk az ön e-mail címére, amely tartalmazza a megrendelés adatait. A visszaigazolás legkésőbb az ajánlat megérkezését követő 24 órán belül megérkezik a megadott e-mail címre. Amennyiben a visszaigazolás az ajánlat megérkezésétől számított 24 órán belül nem érkezik meg Önhöz, kérjük vegye fel a kapcsolatot a Hubertus Kft dolgozóival. Kérjük, a visszaigazoló e-mailt a megrendelés teljesítéséig őrizze meg!

Rendelés kiszállítása

 

Utánvétel esetén a megrendeléseket  a GLS futárszolgálat szállítja házhoz a rendelésfelvételtől számított 2 munkanapon belül. 

Előreutalás esetén a megrendeléseket a GLS futárszolgálat szállítja házhoz a fizetendő összeg bankszámlára érkezését követő 2 munkanapon belül.

 

Megrendeléseiket kizárólag belföldön tudjuk teljesíteni!

Megértésüket köszönjük!

 Elállás joga

A 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet.

Ügyfélszolgálat
A Webáruházban szereplő termékekkel kapcsolatos ügyfélszolgálati információkért Hubertus Kft munkatársával veheti fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén (e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefon: 30/228-4281, cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György út 28.)