Telefon: +36/28-610-975

Vásárlás menete

Megrendelés, vásárlás:

A honlapon csak regisztrációt követően lehet vásárolni. Erre a honlapon a Bejelentkezés/ Regisztráció menüben nyílik lehetőség.

Regisztráció:
A regisztráció során, az alábbi adatok megadása szükséges a rendelése leadásához: vezeték- és keresztnév, utca, házszám, irányítószám, város, e-mail cím, telefonszám; amennyiben nem természetes személyként vásárol a cég vagy szervezet neve, azonosítója (cégjegyzékszám, nyilvántartási szám), adószáma; számlázási cím (közterület, település, irányítószám), szállítási cím (közterület, település, irányítószám).
Amennyiben rendelkezik regisztrációval, be tud jelentkezni, a rendszer automatikusan kitölti a korábban megadott adatokkal a rendelési felületet.

Regisztrációt követően egy aktiváló linket küldünk Önnek a megadott email címre. Bejelentkezés után a webshopban található kiadványaink mellett található egy Kosárba gomb, melyre rákattintva a terméket a felhasználó a virtuális bevásárló kosarába helyezheti, ezzel kezdeményezheti a vásárlást.

Az oldal jobb felső sarkában folyamatosan nyomon követhető a kosarában található termékek mennyisége és értéke, illetve erre a sorra kattintva juthat el a felhasználó kosara részletes nézetébe, ahol tartalmát módosíthatja. Kosarának tartalma a böngészőből való kilépésig tárolódik.
A kosár megjelenítése gombra kattintva ellenőrizheti megvásárolni kívánt termékeit, azok értékét, megváltoztathatja a számlázási és szállítási címet ( amennyiben eltér a regisztráció során megadott címtől), kiválaszthatja a szállítási módot.
Amennyiben a GLS futárszolgálatot választotta a szállítás idejéről SMS értesítőt kap.
A Megrendelés megerősítése előtt kérem, olvassa el az „Általános szerződési feltételek"-et, és jelezze egyetértését.
A Megrendelés megerősítésével fejezheti be a vásárlást, megrendelést.


Rendelés visszaigazolása
A Webáruházban sikeresen leadott rendelésről egy automatikus visszaigazoló levelet küldünk az ön e-mail címére, amely tartalmazza a megrendelés adatait. A visszaigazolás legkésőbb az ajánlat megérkezését követő 24 órán belül megérkezik a megadott e-mail címre. Amennyiben a visszaigazolás az ajánlat megérkezésétől számított 24 órán belül nem érkezik meg Önhöz, kérjük vegye fel a kapcsolatot a Hubertus Kft dolgozóival. Kérjük, a visszaigazoló e-mailt a megrendelés teljesítéséig őrizze meg!

Rendelés kiszállítása

Utánvétel esetén a megrendeléseket az Ön választása alapján a GLS futárszolgálat/Magyar Posta Logisztika szállítja házhoz a rendelésfelvételtől számított 2 munkanapon belül.
Előreutalás esetén a megrendeléseket az Ön választása alapján a GLS futárszolgálat/Magyar Posta Logisztika szállítja házhoz a fizetendő összeg bankszámlára érkezését követő 2 munkanapon belül.

Megrendeléseiket kizárólag belföldön tudjuk teljesíteni!

Megértésüket köszönjük!

 

Elállás joga
A 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet.


Ügyfélszolgálat
A Webáruházban szereplő termékekkel kapcsolatos ügyfélszolgálati információkért Hubertus Kft munkatársával veheti fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén (e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefon: 28/610-975, cím: 2100 Gödöllő, Dózsa György út 28.)

Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
További információ ok