A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát az Adatvédelmi szabályzatunkban leírtak szerint.
A kosár üres
HUBERTUS

HUBERTUS

VADÁSZISKOLA

VADÁSZVIZSGA

VADÁSZVIZSGA

FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAM

Szolgáltatási feltételek Hubertus Vadásziskola

Általános szerződési feltételek

1. Szerződési feltételek alapfogalmai
1.1. Szolgáltató adatai
Hubertus Vadkereskedelmi Kft (továbbiakban: Hubertus Kft.), 
Gödöllő, 2100, Dózsa György út 28.
Képviseli: Heltay András, Nagy István
Telefon: +36 30/228-42-81 
Adóigazgatási azonosító szám: 10944200-2-13
Bankszámlaszám: K&H 10404065-50527084-70771007
Elektronikus címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1.2. A vásárló 
Vásárló az, aki a www.hubertusvadasziskola.hu internetes felületen regisztrálja magát, és a Webshop Szolgáltatást igénybe veszi, azaz,e felületen keresztül árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

2. A Hubertus Kft által üzemeltetett Webshop Szerződési Feltételeinek célja a www.hubertusvadasziskola.hu weboldalán
2.1. A Hubertus Kft a Szerződési Feltételeit azért adta ki, hogy ebben részletesen szabályozza az általa üzemeltetett Webshop Szolgáltatással és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a Szolgáltató és a Vásárló jogait, kötelezettségeit és egyéb, a Webshop Szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.
2.2. A Hubertus Kft által üzemeltetett Webshop Szerződési Feltétele a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a Hubertus Kft Webshop-ja tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.

3. A Hubertus Kft Webshop Szerződési Feltételek közzé tétele
A Hubertus Kft Webshop Szerződési Feltételeinek Vásárló által történő elfogadása a Hubertus Kft Webshop Szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha a Vásárló a Hubertus Kft www.hubertusvadasziskola.hu internetes felületen regisztrálja magát. Amennyiben az utolsó belépés óta eltelt idő alatt a Webshop Szerződési Feltételei módosultak, a Vásárló a változásokról a Hubertus Kft www.hubertusvadasziksola.hu internetes felületre történő belépéskor értesülhet a Vásárlási feltételek oldalon/linken.

4. A Hubertus Kft. Webshop Szerződési Feltételek hatálya
A Hubertus Kft. Webshop Szerződési Feltételeit részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A Hubertus Kft. Webshop Szerződési Feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A Hubertus Kft. Webshop Szerződési Feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg az Hubertus Kft., mint Webshop Szolgáltató a Webshop Szolgáltatást biztosítja.

5. A Hubertus Kft. Webshop Szolgáltatás területi hatálya
A Hubertus Kft. kizárólag Magyarország területére teljesít megrendelést. A Webshopban megadott szállítási díjak kizárólag Magyarország területére érvényesek.

6. A Hubertus Kft. Webshop Szerződés létrejötte és módosítása
6.1. Általános jellemzők
A Szerződés a Szolgáltató Hubertus Kft. www.hubertusvadasziskola.hu internetes felületén történő regisztrációval jön létre, mely a 3. pont értelmében egyben a jelen Szerződési Feltételek elfogadását jelenti. A regisztráció a Hubertus Kft. web shopban való vásárlás feltétele. A megrendelés akkor jön létre, amikor a Vásárló a Megrendelést végső formájában jóváhagyja és erről Szolgáltató visszaigazolást küldött a regisztráció során megadott e-mail címre. Az áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak, az ÁFA-t tartalmazzák. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) Szolgáltató felveszi a kapcsolatot a Megrendelővel. Az ilyen megrendeléseket Szolgáltató nem tekinti érvényesnek.
6.2. Regisztráció
A Hubertus Kft. www.hubertusvadasziskola.hu oldalon történő megrendelés indítás előfeltétele, hogy Vásárló az oldalon a személyes adatai megadásával regisztráljon. A regisztráció adatait a Hubertus Kft rendszerében rögzíti. Így a Vásárlónak a Hubertus Kft. Webshopban történő újabb megrendeléshez már csak felhasználónevét és jelszavát kell megadnia.
6.3. A megrendelés módosítása, törlése
A megrendelés jóváhagyása után a megrendelés elektronikusan már nem törölhető. Amennyiben Vásárló módosítani illetve törölni szeretné megrendelését, azt az 1.1. pontban megadott elérhetőségek bármelyikén megteheti, a megrendelés leadását követő munkanap reggel 9 óráig.
6.4. Jogi kötelezettség vállalás
A Hubertus Kft. betart minden a Magyar Köztársaság jogszabályaiban szereplő, vonatkozó kötelezettséget. Így a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet elállási joggal kapcsolatos szabályait is. Fenntartja magának a jogot azonban, hogy amennyiben egyazon regisztrációról és/vagy IP címről sorozatban kap olyan megrendeléseket, amelyek indítója folyamatosan él elállási jogával és így felmerül a gyanú, hogy valótlan megrendeléseket kezdeményező a Vásárló, úgy Szolgáltató ezen Vásárlót rendszeréből átmenetileg vagy végleg kitilthatja.
6.5. Szállítási feltételek
6.5.1. A www.hubertusvadasziskola.hu oldalon megrendelt összes termékre az alábbi szállítási feltételek vonatkoznak.
6.5.2. Regisztrált felhasználók számára az általuk megrendelt termékeket Magyarország területén belül házhoz szállíttatjuk, a Magyar Posta, vagy egyéb más csomagküldő szolgálat igénybevételével a megrendelést követő 2 munkanapon belül. 
6.5.3. Előre utalásos fizetés esetén a szállítási határidő az összeg Szolgáltató bankszámlájára történő beérkezését követően indul, ekkortól számít érvényesnek a megrendelés, míg utánvétes fizetés esetén a megrendelésről kapott email napjától. 
6.5.4. Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a Vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!
6.5.5. Amennyiben GLS szolgáltatását választja a vásárló, az általa megadott telefonszámra kiszállítás időpontjáról SMS-t kap. 
6.5.6. A megrendelt terméket a szállítási címen Vásárlótól eltérő meghatalmazott is átveheti. Mivel utánvétes fizetés esetén a termékek ellenértéke átvételkor fizetendő, a Vevő köteles gondoskodni arról, hogy ilyen esetben megbízottja rendelkezzen az átvételhez szükséges összeggel.
6.6. Fizetési feltételek
6.6.1. A Hubertus Kft. www.hubertusvadasziskola.hu oldalon jelenleg utánvétes és előre utalásos fizetési módra illetve személyes átvételre van lehetőség. Utánvét esetén a megrendelt termék ellenértéke, valamint a szállítási díj a Magyar Posta Zrt. vagy egyéb más csomagküldő szolgálat munkatársának készpénzben fizetendő az átvételkor. Banki előre utalás esetén a www.hubertusvadasziskola.hu weboldalon is megadott számlaszámra (K&H 10404065-50527084-70771007) utalandó a megrendelés végösszege. A személyes átvétel esetén készpénzes fizetési lehetőség van.
6.6.2. Szolgáltató a Vevő által a termékért kifizetett összegekről számlát állít ki, melyet a csomagban helyez el vagy postai úton továbbít a Vevőnek. 
6.7. Átvétel
A . Hubertus Kft. részteljesítést nem vállal, a Szállító részteljesítést nem fogadhat el. A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.

7. A Vásárló jogai és kötelezettségei
A 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet távollévők között kötött szerződésekről értelmében a Vásárlónak 14 napig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni, ám a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A Szolgáltató azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 14 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette. A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a Hubertus Kft. videofelvételt készít. Ha a Szolgáltató a szerződésben meghatározott módon helyettesítő áruval, illetve szolgáltatással teljesít, a Vásárló elállási jogának gyakorlása folytán az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Szolgáltatót terhelik. A költségek viseléséről, valamint a megfelelően helyettesítő áruval, illetve szolgáltatással történő teljesítésről a Szolgáltató egyértelműen és pontosan köteles a fogyasztót tájékoztatni.
A Vásárló nem gyakorolhatja az elállási jogot ha,
a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a nyolc munkanapos elállási határidő lejárta előtt az értékesítő a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;
b) olyan áru értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;
c) olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó.


8. Adatvédelem és adatbiztonság
8.1. Adatvédelmi nyilatkozat
A Hubertus Kft. a www.hubertusvadasziskola.hu üzemeltetése során tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát és mindenben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99200063.TV) rendelkezései szerint jár el. A regisztrált felhasználók adatait nem értékesíti, és nem adja ki harmadik személynek, kivételt képez ez alól a kiszállításhoz szükséges adatok átadása szállító részére.

8.2. A Vásárló azonosításához szükséges adatok
A www.hubertusvadasziskola.hu Szolgáltatás igénybevételéhez szükséges . Hubertus Kft. www.hubertusvadasziskola.hu internetes felületen történő regisztráció során a Szolgáltató a Vásárló azonosításához az alábbi adatokat rögzíti a Vásárlóról. Név, E-mail cím, Számlázási cím, Szállítási cím, Telefonszám,Adószám. A regisztrációval a Vásárló hozzájárul ahhoz, hogy adatait Szolgáltató kezelje, a megrendelések kiszállításához szükséges adatokat a Szállítónak, illetve a Szállító megbízottjának átadja. A megrendelések teljesítése érdekében a Szolgáltató az alábbi adatokat adja át a Szállító részére. Név, Szállítási cím, Telefonszám, a megrendelés összege az esetleges szállítási díjjal együtt, Megrendelés száma. A szállító illetve Megbízottja ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan, a vonatkozó jogszabályokban foglaltaknak megfelelően kezeli, és a kézbesítés után azokat a Hubertus Kft. részére visszaszolgáltatja, illetve megsemmisíti.

8.3. Személyes adatok módosítása
Vásárló a megadott személyes adatait a . Hubertus Kft. www.hubertusvadasziskola.hu oldalon bármikor módosíthatja.

8.4. A regisztráció törlése
Vásárló a regisztrációját a . Hubertus Kft. www.hubertusvadasziskola.hu oldalon bármikor törölheti.

9. Garancia, szavatosság
Szolgáltató betart minden, a Magyar Köztársaság jogszabályaiban előírt jótállási és garanciális kötelezettséget és ezt a Beszállítóival is betartatja. A különböző termékekre más-más garanciális és jótállási idők vonatkozhatnak. A megrendelt áru kiszállításakor a számlán feltüntetett érvényesített jótállást, illetve élelmiszer esetében a minőségét megőrzi, dátumot a szállító átadja a Vásárlónak. Ennek megőrzéséről a Vásárló gondoskodik. Adott termékkel kapcsolatos garanciális igény érvényesítésével kapcsolatban a Vásárló a Szolgáltató ügyfélszolgálatát az 1.1. pontban megjelölt elérhetőségek egyikén érheti el.